Author Topic: Need "use all layers" for smudge brush  (Read 596 times)

Lunatique

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Need "use all layers" for smudge brush
on: July 03, 2022, 03:42:42 PM
I recently drew this portrait in Artstudio Pro, and I should have been able to do it 100% in the app, but the lack of "use all layers" when doing smudging/blending forced me to have to export it to desktop Photoshop for the final portion.

It would be nice if we can get that feature, so when using smudge/blend brushes on a layer, it will interact with all the visible layers. This will allow us to keep the foreground layer separate from the background, but still be able to have them interact with painting.
Last Edit: July 03, 2022, 03:44:40 PM by Lunatique

barel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 39
Re: Need "use all layers" for smudge brush
Reply #1 on: July 04, 2022, 06:28:31 AM
click on the icon under the sliders

Lunatique

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Need "use all layers" for smudge brush
Reply #2 on: July 04, 2022, 12:19:48 PM
Thank you!