Author Topic: [Bugs] Problem with brush  (Read 193 times)

Artimyth

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
[Bugs] Problem with brush
on: August 20, 2019, 05:24:01 AM
Hello and good day.  There have been problems with the brush for some time.  At the beginning of the smear, either  transparent  enlarged stamps are formed, or vice versa dots, or pieces of the past color



Lucky Clan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1174
    • Lucky Clan homepage
Re: [Bugs] Problem with brush
Reply #1 on: August 20, 2019, 06:06:02 AM
Please tell me which brush did you use. And how did you paint it (finger or pencil). Video will be helpful.

Moglas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: [Bugs] Problem with brush
Reply #2 on: August 21, 2019, 01:35:42 PM
I have the same problem! It doesn't change between brushes or settings. I try everything.

Last Edit: August 21, 2019, 01:38:34 PM by Moglas

Lucky Clan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1174
    • Lucky Clan homepage
Re: [Bugs] Problem with brush
Reply #3 on: August 21, 2019, 02:48:09 PM
Moglas: set Smoothing to 1 (in Preferences).

Moglas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: [Bugs] Problem with brush
Reply #4 on: August 21, 2019, 05:18:54 PM
Yeah, i provide that provisional solution in this thread: https://www.luckyclan.com/forum/index.php?topic=1182.0

But i want to draw fast without any smoothing stroke setting. It is possible to fix this bug?

Thanks
Last Edit: August 21, 2019, 05:20:35 PM by Moglas

Lucky Clan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1174
    • Lucky Clan homepage
Re: [Bugs] Problem with brush
Reply #5 on: August 22, 2019, 01:02:11 AM
It will be improved in version 3.3.