Lucky Clan Forum

Support => Suggestions, Ideas, Bugs => Topic started by: Andreas Raninger on June 09, 2022, 10:15:06 AM

Title: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Andreas Raninger on June 09, 2022, 10:15:06 AM
Picking colors for the different lines in the perspective grid settings doesn't work. Nothing happens when trying to click the color square. It's the same problem with other settings when I try to choose colors. The main color wheel is working though. The perspective grid don't show except for the horizon. Maybe a flaw in Apple's translation layer of the IOS/iPadOs API?
Title: Re: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Lucky Clan on June 20, 2022, 04:40:24 AM
I cannot reproduce that, could you send me a video showing the issue? info@luckyclan.com
Title: Re: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Andreas Raninger on June 21, 2022, 05:14:53 AM
I will do that.  :)
Title: Re: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Lucky Clan on June 30, 2022, 04:24:08 AM
Could you test it again in the latest beta?
Title: Re: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Andreas Raninger on July 01, 2022, 07:53:56 AM
Yes. :)
I'll test it when I come home from work.

I had no time to make the recording.
Title: Re: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Andreas Raninger on July 01, 2022, 09:57:21 AM
I can't test because I can't install the beta on my Mac Mini M1.
Title: Re: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Andreas Raninger on July 01, 2022, 10:37:48 AM
Made a video of my problems.
Title: Re: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Lucky Clan on July 06, 2022, 05:57:50 AM
Thanks, we will fix it asap
Title: Re: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Andreas Raninger on July 06, 2022, 06:10:37 AM
You're the best, it's me that should say thank you. :)
Title: Re: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Andreas Raninger on July 08, 2022, 02:38:09 AM
I tried the latest release and still the same problem. I'm starting to suspect Apple's ios/ipados framework in MacOs. A subwindow/menu not showing must have something to do with the framework translation in MacOs. Some kind of limitation? Running Monterey btw.
I'm not dead in the water as I can use the Mac version or the iPad for smaller work. I'm currently working on a big 10mx2m wall project with ASP. ASP workflow is excellent, Photoshop and Affinity Photo can't compete at all. Trust me I have tried. :)
Title: Re: Problems with Ipad version on M1 mac
Post by: Andreas Raninger on July 12, 2022, 12:08:29 PM
It Works!
You are awesome!