Lucky Clan Forum

Support => Suggestions, Ideas, Bugs => Topic started by: Rokka on August 28, 2019, 04:00:12 AM

Title: Last color or switching between two colors?
Post by: Rokka on August 28, 2019, 04:00:12 AM
I can't find either from artstudio pro, can you add this feature? Please.
Title: Re: Last color or switching between two colors?
Post by: Lucky Clan on August 28, 2019, 09:34:18 AM
Sorry, actually we don't have this feature. You have to add color as a new swatch to use it again.